- Veelgestelde vragen -Raadpleeg onze veelgestelde vragen


Voor info betreffende successie en nalatenschap verwijzen wij u graag door naar een notaris.
Deze zal u hierover correcte info kunnen verschaffen.

 

Op onderstaande link vind u ook meer informatie:

https://www.belgium.be/nl/belastingen/nalatenschap/berekening

- Diensten -Meer informatie over onze werking

Voorzorg

De meeste onder ons denken liever niet aan de dood, doch krijgen wij als uitvaartonderneming meer en meer de vraag om op voorhand bepaalde uitvaartwensen te bespreken of zelfs contractueel vast te leggen.
Ook kan het voor velen een geruststelling zijn om vooraf zijn uitvaartwensen vast te leggen, enerzijds opdat de nabestaanden die keuzes niet meer moeten maken en anderzijds om de kosten vooraf te dekken.

Meer info

Zorg

Het heengaan van een dierbare is vaak een aangrijpend en pijnlijk gebeuren.
Emoties maken het regelen van een uitvaart er veelal niet eenvoudiger op. Daarbij worden we geconfronteerd met de administratieve rompslomp die met het heengaan gepaard gaat.
Wij bieden u graag een helpende hand bij het regelen hiervan en begeleiden u zo goed mogelijk in deze moeilijke periode.
Wij bieden u een totale service met aandacht voor de wensen van de overledene én de nabestaanden.

Meer info

Nazorg

Ook na de uitvaart moeten er nog regelingen getroffen worden.
Enerzijds zijn er de administratieve zaken die nog dienen geregeld te worden, waarbij wij trachten u een correcte informatie te verschaffen.
Anderzijds beschikken wij ook over een ruim assortiment van gedenkartikelen: asurnen, assieraden, kaders, mini-urnen, ... en kunt u terecht bij ons om een zerk, columbariumplaat of urngrafsteen uit te kiezen.

Meer info